Αγιωργίτικο
Η περιοχή της Νεμέας είναι ο πιο hot οινικός προορισμός στην Ελλάδα, δεδομένου πως αποτελεί τον μεγαλύτερο ενιαίο αμπελώνα στη χώρα μας με 30000 στρέμματα που εκτείνονται υψομετρικά από 250μ έως 850μ.
Παράγεται η δημοφιλέστερη ερυθρή ποικιλία κρασιού, το Αγιωργίτικο που μαζί με το Ξινόμαυρο της Βορείου Ελλάδας μας εκπροσωπούν επάξια σε όλο τον οινικό κόσμο.
Πολυδυναμική ποικιλία κρασιού, που μπορεί να παράξει από ένα φρέσκο, φρουτώδες, βελούδινο και αρωματικό κρασί έως ένα μεγαλειώδες, πολύπλοκο και στιβαρό κρασί.
Βαθυκόκκινο, φρουτώδες, με βελούδινες ταννίνες είναι από τις πιο αγαπητές ερυθρές ποικιλίες κρασιού και ίσως η πιο φιλική στον αρχάριο οινόφιλο ιδανική στην εισαγωγή του στο κόσμο του κρασιού.
Έχει επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα και στη παραγωγή ροζέ κρασιών που ταιριάζουν με την Ελληνική κουζίνα ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες δροσερό στους 12ο βαθμούς.
Ξινόμαυρο
Ευδοκιμεί, παράγεται και αποδίδει τα μέγιστα αποτελέσματα στη περιοχή της Νάουσας και του Αμυνταίου, λόγω του οικοσυστήματος που το ευνοεί.
Παγκόσμιας κλάσης κρασιά με έντονο χρώμα, υψηλή οξύτητα, πλούσια αρώματα και τρομερές δυνατότητες παλαίωσης.
Μοσχοφίλερο
Η περιοχή της Αρκαδίας είναι κυρίως η πατρίδα του και ειδικότερα η Μαντινεία.
Παράγει τη δημοφιλέστερη λευκή Ελληνική ποικιλία που αναγνωρίζεται ξεχωρίζει με ευκολία για τα χαρακτηριστικά της.
Φινετσάτο, με λεπτά λεμονανθώδη αρώματα, τραγανή οξύτητα, ιδανικό και δροσιστικό κρασί του καλοκαιριού που απολαμβάνεται σαν απεριτίφ ή συνοδεύει ιδανικά θαλασσινά και λαδερά πιάτα της Ελληνικής κουζίνας.
Ασύρτικο
Μοναδική, κορυφαία Ελληνική ποικιλία που παράγει κρασιά με έντονη προσωπικότητα και χαρακτήρα!
Πολυδύναμη ποικιλία ευδοκιμεί στη Σαντορίνη αλλά με εξαιρετικά αποτελέσματα στη Χαλκιδική, Δράμα αλλά και Πελλοπόνησο.
Υψηλόβαθμα αλκοολικά, στιβαρά, σε τέλεια ισορροπία με την έντονη οξύτητα και την μεταλλικότητα τους, έχουν μοναδικές δυνατότητες παλαίωσης για λευκά, όταν έχουν περάσει από τη διαδικασία του βαρελιού αναδεικνύοντας έτσι μια πιο λιπαρή και πολύπλοκη εκδοχή του.
Μαλαγουζιά
Η ανερχόμενη και αγαπημένη Ελληνική ποικιλία που ευδοκιμεί με άριστα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα.
Ποικιλία με έντονα αρωματικά στοιχεία εξωτικών φρούτων, που σε συνδυασμό με την χαμηλή οξύτητα τη καθιστά ιδιαίτερα αγαπητή.